اخبار

کارآفرینان ایرانی با افتتاح کارگاه در وان محصولات خود را به جهان صادر می‌کنند

11 کارآفرین ایرانی که کارگاهی در وان راه اندازی کرده‌اند و با توسعه پروژه‌ها‌ی‌شان، تولید انبوه محصولات با ارزش افزوده بالا را در وان انجام می‌دهد.

کارآفرینانی که حق ثبت اختراع این دستگاه‌ها همچون جلوگیری از تگرگ، از بین بردن ویروس‌ها و باکتری‌ها و خشک کردن میوه‌ها و سبزیجات با امواج مغناطیسی را به دست آورده‌اند، به بسیاری از کشورها صادر می‌کنند.

مهرداد فوج لعلی مهندس بیو مکانیک ایرانی و یکی از کارآفرینان در گفت‌وگو با آناتولی اظهارداشت: «در سال 2018 مطالعات تحقیق و توسعه را در وان تکنوکنت آغاز کردیم. در مدت 6 ماه 4 نوع محصول فناوری تولید کردیم که پس از دریافت مجوزهای لازم از وزارت‌خانه مربوطه، تولید انبوه را آغاز کردیم. تولید اولین محصول ما مصادف با دوره پاندمی بود. دستگاه ضد عفونی کننده هوا برای اولین بار در ترکیه تولید شد و تقریبا به 12 کشور صادرات داشتیم».

فوج لعلی با بیان اینکه کشورهای اروپایی برای محصولات با برند ترکیه ارزش قائل هستند، گفت: «ترکیه کشوری باز برای صادرات در سراسر جهان است، رابطه خوبی با کشورهای اروپایی دارد، آنها برای محصولات با برند ترکیه را دوست دارند. ترکیه و ما با یکدیگر برنده هستیم».

محمد ملک محمدی مهندس برق نیز گفت: «ما با فرصت‌هایی که مرکز توسعه تجارت وان در اختیارمان قرار داد شروع به تولید محصولات و فناوری‌های خود کردیم و هدف ما تولید فناوری‌های جدید و ایجاد حوزه‌های تجاری جدید در ترکیه است. از آنجایی که در ترکیه هستیم، می‌توانیم به تجارت جهانی متصل شویم».