توران ازمیر - مشاوره خرید ملک در ازمیر و سرمایه گذاری در ترکیه

جدیترین خبرهای دنیای املاک

همایش سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری

رئیس انجمن سرمایه‌گذاران بخش گردشگری ترکیه گفت که دومین «همایش سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری» از شانزدهم ماه می سال‌جاری در استانبول برگزار خواهد شد.

این همایش با حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بخش توریسم با هدف ایجاد فرصتی به منظور تبادل نظر میان فعالان بخش گردشگری برگزار می‌شود.

طی این همایش موضوعاتی چون، چشم‌انداز سرمایه‌گذاری 20 سال آینده در بخش گردشگری و ساز و کار ادامه صنعت گردشگری پایدار مورد بحث و تبادل فعالان این بخش قرار خواهد گرفت.

رئیس انجمن سرمایه‌گذاران بخش گردشگری ترکیه درباره اهداف دومین «همایش سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری» گفت: «طی این همایش فرآیند سرمایه‌گذاری فعالان داخلی و خارجی در بخش گردشگری ترکیه به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت توریسم و راه‌های افزایش همکاری میان سرمایه گذاران بررسی خواهد شد».

منبع :آنتالیا/خبرگزاری آناتولی