توران ازمیر - مشاوره خرید ملک در ازمیر و سرمایه گذاری در ترکیه

جدیترین خبرهای دنیای املاک

صادرات یک میلیارد دلاری از استان ترابزون در سال 2021

رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان «منطقه شرق دریای سیاه» ترکیه طی گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اعلام کرد که میزان صادرات استان ترابزون در سال 2021 به یک میلیارد و 183 میلیون و 889 هزار و 624 دلار رسیده‌است.

در ادامه افزود که 52 درصد کل صادرات منطقه شرق دریای سیاه کشور از استان ترابزون انجام شده و بیشترین صادرات نیز در محصولات به ترتیب فندق، میوه و سبزیجات، محصولات شیلات، قطعات یدکی بخش خودروسازی و صنعت دفاعی صورت گرفته‌است.

وی در ادامه با بیان اینکه از استان ترابزون در 27 بخش مختلف به 131 کشور جهان صادرات انجام شده‌است، گفت: بیشترین صادرات به ترتیب به کشورهای ایتالیا، روسیه و آلمان صورت گرفت. در این دوره میزان صادرات ترابزون به ایتالیا با افزایش 59 درصدی به 288 میلیون دلار، روسیه با افزایش 8 درصدی به 197 میلیون دلار و آلمان نیز با افزایش 16 درصدی به 145 میلیون دلار صعود کرد.

همچنین در پایان تصریح کرد: از ترابزون به کشورهای عضو اتحادیه اروپا عمدتا فندق و به روسیه نیز میوه و سبزیجات و ماهی صادر شد. گفتنی است در سال‌های اخیر میزان صادرات کالاهای صنعتی نیز از استان ترابزون رو به افزایش‌ گذاشته است.

منبع :ترابزون/خبرگزاری آناتولی