
دومین قطار باری ترکیه به چین
دومین قطار باری کشور ترکیه به چین ساعت 19.05 دیروز با 42 واگن که حامل 1400 یخچال و فریزر بود از منطقه چرکزکوی در استان تکیرداغ به راه افتاد.
این قطار باری امروز با عبور از ایستگاه مرمره در استانبول و ازمیت و انجام مراحل گمرکی به مسیر خود ادامه داد.
قطار باری در داخل کشور از راه آهن استانبول (مرمره) – ازمیت-اسکی شهیر-آنکارا – کریکقلعه – سیواس – ارزینجان – ارزروم – قارص عبور کرده و از ایستگاه آهیل کلک کشور خارج می شود.این مسیر بین المللی در خارج از کشور نیز به ترتیب پس از عبور از گرجستان – آذربایجان – گذرگاه دریای خزر – قزاقستان در شهر شی آن چین به پایان می رسد.
اولین قطار باری ترکیه به چین روز چهارم دسامبر حرکت کرده و پس از دوازده روز با عبور از مسیر 8 هزار و 693 کیلومتری در دو قاره٬ دو دریا و پنج کشور روز 19 دسامبر به چین رسید.